Behind the scene – curs design interior

Parca nu mai ajungeam la laptop sa va povestesc despre weekendul plin de inspiratie pe care tocmai l-am petrecut.

Eu sunt omul cu ideile si de vreo 2 saptamani incoace, dupa vreo 3 luni de vesti proaste, simteam ca imi pierd motivatia. Problema e ca daca se simte lipsa de entuziasm la mine se raspandeste rapid, spre dezamagirea clientului. Si sa nu credeti acum ca devin dintr-o data intunecata si fara chef de glume. Nu! Lipsa de motivatie la mine se concretizeaza prin lipsa de creativitate, lipsa de planuri, lipsa inovatie. NOT OK FOR A LEADER!

Norocul meu e ca starea de spirit a acceptat totusi un curs de weekend de Design Interior, la Bucuresti, cu Natalia de la The Famous Design.

Am ajuns asadar, sambata, cu o dorinta nebuna de un strop de cafea si fara nicio asteptare. Am inceput usor cu mici introduceri, descrierea showroomului Diseno inn care s-a tinut prima zi de curs, descrierea The Famous Design si apoi am ajuns la stilurile intalnire la nivel teoretic in Design Interior (pentru ca in realitate le mixam de nu se vad).

Si de aici…boom! Avalansa de idei. Am scris vreo 10 pagini doar cu urmatoarele 3 proiecte care trebuie sa prinda viata pana in iulie 2019 si inca vreo 2 proiecte pe care sa le implementam pana la final de an. Daca aveam si un laptop, sigur faceam si vreo 2 – 3 prezentari, ca o corporatista ce era sa fiu.

Nu-mi explic ce s-a activitat in mine dar sunt recunoscatoare pentru cele 2 zile. Sa nu credeti acum ca am fost absenta la curs. Am absorbit toate informatiile si vibram usor la cuvintele cheie care declansau rafala de cuvinte pe hartie. Natalia e foarte „pamanteana” (cum s-a autoproclamat) iar prin acest aspect cred ca am reusit sa rezonam foarte bine.

Duminica am inteles mai multe despre munca designerilor si provocarile din piata. Recunosc ca i-am judecat destul de mult in contextul proiectele pe care le faceam impreuna (ramane intre noi 😉) dar de maine (luni) promit ca voi fi mai empatica. E clar ca exista si asa numitii designeri interiori de pe urma carora trebuie sa facem noi pe creativii (de preferat pe gratis) dar vom contribui la educarea pietei pentru o „curatare” riguroasa care, speram noi, ne va usura munca dar mai ales va face multi clienti fericiti.

Mi-a placut sa fiu in culise, sa aflu tips&tricks (mai ales pentru bugetele reduse – adica aproape toate proiectele), sa conchid ca in orice domeniu activezi provocarile apar zi de zi iar clientii sunt din ce in ce mai pretentiosi si mai greu de multumit (gand deloc negativ avand in vedere cat mai avem de lucrat inca la profesionalism in domeniul amenajarilor interioare).

Asadar, inchei saptamana recunoscatoare si cu 3 proiecte de pus pe hartie pana la ultimele detalii. Colegii mei deja au casuta de email „inundata” :))

O saptamana cu spor sa avem!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s