Afacerea ta la un alt nivel, Iasi, 14 mai

V-am mai povestit eu ca sunt un om al listelor  iar finalul anului 2018 m-a surprins cu multe rezolutii pentru 2019, notate si recitite la nesfarsit aproape in fiecare zi de cand le-am scris.

Ei, pe acele liste am scris ca voi contribui mai mult la dezvoltarea comunitatii antreprenoriale din zona Moldovei  vorbind cu orice ocazie despre ce am invatat eu in ultimii 11 ani, mai ales in zona de Marketing si Storytelling.

Si pentru ca niciun mesaj clar transmis in Univers nu ramane ignorat, acum 2 luni am primit invitatia lui Delian de la Webmagnat sa ne unim intr-un eveniment care isi doreste o lume antreprenoriala educata, prospera si la zi cu informatiile. In grup s-a alaturat Sorina (sefa la vanzari) si Adrian (omul cifrelor). Impreuna am reusit sa cream evenimentul ”Afacerea ta laun alt nivel” care a avut loc marti, 14 Mai la Hotel Pleiada Iasi.

afacerea-ta-la-un-alt-nivel1

Ne-am dorit un eveniment bazat mai mult pe practica si mai putin pe teorie, un eveniment din care participantii sa plece deja cu un plan concret pentru urmatoarele luni in afacerea lor, un eveniment in care facem schimb de energie si cunoastere pentru o lume antreprenoriala asa cum ne-o dorim, prospera si inovativa.

Am obtinut 5 ore petrecute pline de informatii, jocuri, rezolvari de probleme reale din business si o energie cat sa ne tina pana cand ne vedem urmatoarea data.

ramona-vinca1      Eu am lucrat cu cele 4 echipe pe identificarea Profilului Clientului Ideal prin completarea unui Personna Canvas urmand ca pe baza acestuia sa construim o strategie de marketing pe urmatoarele 6 luni.

Continuam sa facem treaba buna si la Piatra Neamt pe 4 Iunie si la Suceava pe 11 Iunie, asa ca ar fi bine sa va inscrieti chiar acum pentru a prinde loc.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s